Bryan Rice

 

Lidt om Bryan Rice...

Første gang jeg mødte Bryan Rice, var til et modeshow i Maribo, hvor Brian skulle spille. Han rakte mic’en ud til folket, og spurgte om der var nogen der ville synge en sang. - Det ville jeg gerne, og det blev til "Æblemaaaaaaaand...."

Mange år senere, krydsedes vores veje igen og sang endnu en smuk version af "Æblemand", og der vidste jeg bare at vi skulle arbejde sammen igen en dag.  

Seneste projekt vi arbejdede sammen på var “Det bli’r en god dag”(læs mere længere nede), hvor det virkelig gik op for mig at den mand kan synge hvad som helst til perfektion.  

Man kan aldrig mærke forskel på om Bryan optræder for 2 eller 800 mennesker , han giver den ALT uanset hvor og hvem han synger for. 

 
Dansk pop sanger/sangskriver med utallige koncerter i ind- og udland og 6 udgivelser og bag sig siden 2005, deriblandt flere hitsingler på radio, bl.a den verdenskendte ‘No Promises’ som er blandt de mest spillede sange i Danmark. 
Har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix i alt 5 gange som sangskriver/artist og opnåede en 2. Plads i 2010 med ‘Breathing’. 
 
I 2010 debuterede Bryan som professionel på de skrå brædder som hovedrollen i teaterkoncerten ‘Stupid Man’ baseret på Thomas Helmigs musik og spillet på Black Box i Holstebro. Koncerten, som var instrueret af Kenneth Kreutzmann, blev i 2011 genopsat på Bellevue Teateret med bla Jimmy Jørgensen og Bryan i hovedrollerne. 
 
I 2017 stod Bryan på Musikkens Hus i Aalborg i rollen som Ole Henriksen bakket op af symfoniorkesteret og ved siden af Christian Lund, Nikoline Møller og Teit Samsøe i musicalkoncerten ‘I love it in concert’. Denne er sidenhen blevet til foredragskoncerten ‘Det blir en god dag’ som spiller for udsolgte sale i hele landet i 2019. Her synger Bryan fortsat bla. Oles rolle. Musicalen er skrevet af Remulus. 

 

"Med Louise har jeg altid kunnet være konstruktiv, grine, føle mig i sikre hænder, og arbejde seriøst på samme tid. Det er super vigtigt, når dit arbejdsliv og kunst ligger i hendes hænder. Jeg vil gerne repræsenteres med det smil og den venlighed jeg selv forsøger at give folk altid, og det ved jeg at hun møder alle med. Det blev jeg selv mødt med for mange år siden " - Bryan Rice