Camille Jones

 

Lidt om Camille...

Camille Jones er ikke meget for at sige det selv, men hun er en af de mest soulede pop-queens vi har herhjemme. Med hendes smittende grin og skønne historier er det aldrig kedeligt at have Camille på scenen. Om det er jazz, pop eller soul, så får det lige et perfekt touch af Camille. Vi har arbejdet sammen i en del år efterhånden, og hun er vadet ind i mit hjerte med træsko på.

Camille Jones inviterer til nærvær og intimitet, når hun med sine musikere kommer helt tæt på publikum og med hendes herlige ligefremme facon kan man kun føle sig velkommen i hendes selskab, og det stråler hele vejen ned til bageste stol i rummet. Med Camilles fantasiske vokal, synger hun sig lige derind, hvor følelserne kan mærkes allermest.

 

Med sin tilstedeværelse og personlige historier, lukker hun publikum helt ind og tager dem med på sin rejse igennem et soulfuldt og jazzet popunivers. Camille blander sit repetoire med egne sange og nyfortolkninger, af bl.a. Whitney Houston, Chaka Khan og Linda Ronstadt, som alle er blevet gjort til hendes egne. Camille debuterede i 2000 med singlen "Nothing Comes from Nothing" fra albummet "Camille Jones", der indbragte hende en nominering som "Årets danske sangerinde" til Danish Music Awards i 2001. På hendes opfølger "Surrender"(2004) samarbejdede Camille blandt andet med Booty Cologne, Abdullah S og Gauzz. Booty Cologne producerede sangen "The Creeps", som blev hendesførste store hit. Internationalt blev "The Creeps" i 2007 et hit i en remixversion af Fedde le Grand, og lå på en trettendeplads på den amerikanske Billboard-hitliste, Hot Dance Club Songs, foran Madonna og Missy Elliott. Sangen blev også et hit i lande som Storbritannien og Australien.

I 2008 udgav hun sit tredje album Barking Up the Wrong Tree. Hendes fjerde album "Did I Say I Love You"udkom i 2011, som bl.a. var produceret af Buda og Rune RK. Efter at have udgivet tre dansksprogede singler i 2011–12,

udgav Camille Jones sit femte engelsksprogede album, "Camille", i 2016.

Fun fact: Camille Jones lagde stemmen til ’Mulle’ på Østkyst Hustlers Album ’Verdens længste Rap’i 95.

 

Jeg har tidligere arbejdet sammen med Louise og har faktisk ventet på at hun skulle starte et bookingbureau selv. Hun forstår hvem jeg er som artist og formår derfor at få mig ud de helt rigtige steder, hvor matchet mellemmig og venue er perfekt. Igennem vores samarbejde har hun også været god til at udfordre mig som kunstner og sanger og har fået mig til at tage opgaver som har været en udfordring, men som har udviklet mig som artist. Hun har stor tillid til de folk hun arbejder sammen med, hvilket er det bedste grundlag for et godt samarbejde. - Camille Jones