Clara Sofie

 

Lidt om Clara Sofie...

Clara Sofie er den sejeste amazonekrigerprinsesse, udstyret med et organ der matcher hendes lange ben. Hun rammer altid lige i solar plexus med sin karakteristiske vokal. Om det er hendes egne sange, eller et fedt cover, så er det altid leveret til perfektion. Jeg er ret sikker på at man kan se hendes skønne energi helt fra månen, hvis man kigger efter.


Som udøvende kunstner og sangskriver havde Clara Sofie sit gennembrud i 2010, da hendes sang Når Tiden Går Baglæns, gik nummer #1 i 8 uger og solgte tredobbelt platin. Det var det største danske hit i Danmark i tre år af en dansk kunstner. Siden da har hun udgivet 3 albums og en 2 EP’er i eget navn inklusivt radiosingler som ”Lever for en anden”, ”Brænd mig helst” og ”Ild og Vand”. Derudover er hun feature på Benals seneste album med nummeret ”Når du kigger på mig”.
Albummet er gået guld.

Clara Sofie har turneret Danmark rundt flere gange og spillet på festivaler som Roskilde, Langeland, Nibe, SPOT, Skive, Ringsted, The Voice I Tivoli, m.m. Hun har sunget duet med Olly Murs i Falkoner Salen. Hun har spillet i Parken i København til X-factor finalen foran 40.000 mennesker, og hun har åbnet for Britney Spears i Boxen , Herning.

 

Clara Sofie elsker at spille akustiske koncerter, og tilføjer gerne et par lækre cover-numre. Næste år har ’Når tiden går baglæns’ 10 års jubilæum, og det skal fejres! 

 

"Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg har ventet på at Louise ville lave sit eget booking! Louise og jeg har tidligere arbejdet sammen og der har altid været tjek på tingene, tillid og en grundlæggende forståelse for mine behov som artist. Selvom hun har mange bolde i luften giver hun mig altid en følelse af at være helt særlig. Derudover er hun bare et virkelig behageligt menneske at være omkring. Jeg glæder mig til vores samarbejde." Clara Sofie