Monique er en af de vildeste kvinder jeg nogensinde har mødt. Hendes kærlighed til mennesker kender ingen grænser.  Da Monique fortalte mig om denne vidunderlige verden, hun har skabt for børn, og spurgte om jeg ville med på rejsen, var jeg ikke et sekund i tvivl. Vi kender alle hendes vidunderlige stemme, og nu får vi også lov at blive lukket ind i hendes skønne børneunivers, hvor der er plads til alle børn og barnlige sjæle.   

Oplev en Interaktiv børnekoncert med sangerinden Monique.
Er du vild med at synge, danse og lave fagter til nogle af de mest kendte og elskede danske børnesange?
Så kom til børnekoncert med sangerinden Monique. 
Hun har nemlig lavet en musikalsk Børne App for børn mellem 0-7 år, den hedder "Monique's Verden" og du kan hente den GRATIS i App Store.
Ud over at synge, og høre historier, kommer du også til at møde Moniques 4 bedste tøjdyrs-venner: katten Max, vaskebjørnen Marley, pingvinen Marvin og lille Molly der er et rensdyr. Tøjdyrene interagerer med hver deres unikke personlighed.

Vi skal danse, synge, lave fagter og hygge os, så kom og vær med :-)
Monique, er bl.a. er kendt for populære børnehits som "Min kat den danser tango", "Vindens farver" fra Disneys "Pocahontas", "Almægtige ånder" fra Disneys "Bjørne Brødre" og "Cruella de Vil" fra 101 Dalmantiner og SÅ mange andre børnesange.

Og så har hun faktisk selv sunget, siden hun var 4 år!


Koncerten byder på masser af sjov og ballade, og så får alle børn, et lille autografkort med hjem, når koncerten er slut.
NB: Hent meget gerne appen ned, inden koncerten, Appen er jo GRATIS at hente.
Så kender du universet, sangene, tøjdyrene og ikke mindst Monique :-)
 
Du kan læse meget mere om Monique og appen her:  
"Monique's Verden":
 http://www.moniquesverden.dk/

 

– Med Monique’s Verden er det mit ønske, at styrke børns sproglige, musikalske og motoriske færdigheder gennem sang, fagter og leg og samtidig være med til at udvide deres horisont med gode historier, der kan opfordre til snak børn og forældre imellem, forklarer Monique. – Jeg tror på, at det vi lærer som små, er det vi giver videre som voksne.

Er det ikke en fin tanke? 

Titel_Banner MoniquesVerden_Banner.png
_AML9611AAA.jpg
Fødselsdag_med_Monique's_Verden.JPG