Findsen Foundation

 

Lidt om Nicholas...

Nicholas Findsen, der er kapelmester og leder af The Findsen Foundation Party Orchestra, er en af de mennesker jeg har arbejdet mest med, når det kommer til festorkestre. Udover at være et af de sødeste og sjoveste mennesker, så er han også en helt fantastisk musiker, entertainer og en af de mennesker med de bedste ører når det kommer til hvad der lyder godt sammen.  

 
Jeg har altid helt ro i maven, når jeg bruger Nicholas Findsen, uanset om det er som et kæmpe orkester eller en trio. Derfor var Nicholas en af de første jeg ringede til, dengang jeg besluttede at lave mit Piggybank Booking, for der var en ting jeg var helt sikker på, og det var at Nicholas skulle være med.  

 

Findsen Foundation, er et ekstraordinært festorkester der spiller partymusik i særklasse 

 

The Findsen Foundation Party Orchestra er sammensat af rutinerede kræfter, som kan løse enhver opgave, fra loungemusik, backing af kendte solister, klassiske dansehits og moderne musik til dansegulvet.  

 

Orkesteret kommer i mange ”størrelser og gørelser”, lige fra ”bryllups-trio” til kæmpe gallaorkester med flere sangere, kor percussion, blæsere og dansere.  

 

Det vigtigste er, at det altid er på festens præmisser, og derefter kundens ønsker.  

 

Orkestret er under ledelse af Nicholas Findsen, kendt fra utallige sammenhænge på live-scenen og TV. Så der er garanti for fest & kvalitet.  

 

Det gode ved Nicholas og mit samarbejde, er at der er fuld gennemsigtighed og tillid, så hvis ikke Nicholas selv kan tage opgaven, så sørger han for at den bliver løst, med de absolut bedste musikere i landet. HVER gang.  

Vi tager altid en snak om typen af job, inden vi sammen beslutter hvilket hold der skal sendes afsted, så vi er sikre på at det hele spiller.  

"Mit samarbejde med Louise går efterhånden mange år tilbage. Louise er meget skarp på kundens ønsker og behov, og det giver mig en ro til at gøre mit arbejde, nemlig at være med til at “designe” underholdningen og det musikalske setup, så det 100 procent opfylder kundens drømme. Louise er dygtig og sjov, og har en sjælden stor erfaring indenfor booking og facilitering af fester/events, som gør at jeg altid føler mig tryg i hendes selskab for jeg ved at Louise altid går efter den bedste løsning.!" - Nicholas Findsen