Lidt om Frau...

Musikkens skizofrene lydbillede omfavner fængende melodier, som med legende tilgang henter inspiration fra mange af rockmusikkens afskygninger. Midt i klangbilledet findes der en nostalgi og nærhed, som binder bandets mangfoldige udtryk sammen.
Frau er netop aktuel de to singleudspil ’Vespertine’ og ’Love Is All Around’ fra deres kommende EP Spring Teen, der bliver udgivet 25. september.

EP’en består af helt nyt materiale skrevet og indspillet i både Danmark og Tyskland i samarbejde med Sønderjyllands Symfoniorkester, som har lånt både deres instrumenter og lokaler ud til Frau og som giver EP’en et farverigt og eksplosivt udtryk. Rejsen fra det tyske grænseland til storbyen København er fællesnævneren for de fire drenge i det alternative pop/rockband Frau. Omvæltningen og de mange nye indtryk blev starten på en række lange nætter, med tid til refleksion over de forhold og relationer man skaber gennem livet og blev grundlaget for bandets opståen. Live har Frau spillet en lang række koncerter i både Danmark og Tyskland, og er klar til at vise både Danmark og resten af verden hvad de har at byde på i 2020.

Karrierekanonen om Frau: ” Intet er som du forventer – og vi elsker det! Progressiv pop all the way!”. (2019)
 

Bands of Tomorrow om Frau: ”Det københavnerbaserede band Frau ... drøner derudaf med 100 km i timen”. (2020)