Johan Kolstrup

Johan Kolstrup

 

Lidt om Johan...

Johan er oprindeligt fra byen Skive i det mørke Jylland. 

Johan var ikke engang teenager før han skrev sine første sange som et del af en succesfuldt Skive-kuld, der bestod af artister som Mads Langer, Dúné, Superheroes og, delvist, Carpark North.
Evigt rodløs brugte Johan sine formative år i København, London, New York og Berlin, hvor han igennem utallige koncerter på snuskede barer og små spillesteder fintunede sin markante nasale stemme, knivskarpe falset og eftertænksomme lyrik. Han indspillede i 2014 sit engelskprogede album “Ruffled Feathers” i Berlin og udgav det til anmelderos og flittig rotation på P6 Beat og P4.


De lyse nætter og den nordiske melankoli trak dog den unge Kolstrup tilbage til København, hvor han nu har genopfundet sig selv som dansksproget trubadur. Med sin debutsingle “Kærlighed” og opfølgeren “Motorcykelkapløb” viser Johan, hvordan han mesterligt balancerer et poppet og ligefrem udtryk med dybfølt lyrik, der stiller skarpt på særligt det indre følelsesliv. Musikken er som skabt til de danske festivalscener, hvor han kan sprede sit budskab om at være til i nuet.
Johans første dansksprogede album udkommer i efteråret 2020..