Kalle B 

 

Lidt om Kalle...

Man er ikke et øjeblik i tvivl når Kalle B er til stede, han lyser hele rummet op med sin farverige personlighed og tøjstil.

Han er et af de mest livsglade mennesker jeg nogensinde har mødt, og så er han absolut den eneste jeg kender der rocker et par leopard-tights og en rævehale.

 

Kalle siger selv følgende om sin DJ'stil: 

”Jeg spiller alt og vil hellere lave en fest til folket!! Jeg skal ikke opdrage på folk, og spille et mærkeligt track kun én ud af 100 ville fatte..” 

 

Tag ikke vores ord for det, men læs disse anmeldelser fra glade kunder:  

 

”Vil man have en fest, et fyldt dansegulv til den lyse morgen, en fest ens venner taler om flere år efter – ja så er der ingen tvivl så hyrer man Kalle B!!! Jeg vil til en hver tid ikke tænke mig 2 gange om, hvem jeg vil hyre til min næste fest eller anbefale til andre, helt klart Kalle B. Han kan få alle aldre til at have en fest. Dette er ikke noget jeg bare skriver for at skrive, men mener det fra hjertet.” -Carine Castenschiold 

 

”Jeg havde den fornøjelse at have Kalle B som dj til mit bryllup. Og til trods for vi var en gruppe af store egoer med hver en tanke om at netop vores kulturforståelse er den rigtige, så ramte Kalle den lige i røven. Festen gik for alvor i gang da Kalle spillede den første sang (PÅ RIM!!!!!) 

-Rune Klan.  

 

”Kalle B gjorde vores bryllup til årets fest. Folk dansede hele natten, han læste dansegulvet perfekt og var ikke for fin til at tage imod ønsker og spille dem med det samme. Vi overvejede først et liveband. Men med Kalle B fik vi meget mere for pengene.” –Christian og Hannah.  

Kalle B leverer også børneunderholdning fra øverste hylde, og har udgivet mange fantastiske sange, bl.a."Barrøvsindianer" lyt til den herunder...