image0.jpeg

LarsDK 

 

Lidt om Lars...

LarsDK var kun 9 år gammel da han første gang smed sit orgel i fars bil og blev kørt på job. Det blev starten på flere tusinde jobs i de sjællandske forsamlingshuse, idrætshaller og til byfester.

 

Der var ingen tvivl i den unge LarsDK's musikalske sind om hvilken vej han skulle i livet...Et liv med musik.

 

Klip til mange år senere, hvor man nærmest ikke kan åbne et tv-program, tænde en radio eller se en koncert uden at LarsDK er med.

 

For pludselig gik det stærkt fra forsamlingshusene til de bonede musikalske gulve.

 

Burhan G, Rasmus Bjergs John Mogensen Show, Rugsted & Kreutzfeldt, Stig Rossen, og utallige TV-shows, bare for at nævne nogle få af dem som ringer LarsDK ind.

Der tegner sig et billede af en utrolig alsidig musiker der kan sine genrer og formår at spille musik med hjertet.

 

Apropos hjerte...En sen nattetime på vej hjem over storebæltsbroen førte en snak med ven og kollega Bobo Moreno, til en gensidig udfordring; De skulle hver især, som dogme, den efterfølgende uge skrive 3 sange for at sparke hinanden i gang med sangskriveriet...og det hjalp!

 

Starten på sangskrivningen har for Lars handlet om at bryde egne grænser. Når man som ham har spillet professionelt siden 9 års alderen, har man lagt øre til mange gode sange og det kan godt skræmme lidt.

 

Men nu var tiden moden til at være modig, og det åbnede for en, indtil nu lukket, musikalsk sluse...mere end 50 sange væltede ud af Lars, og nu er de bedste blevet udvalgt så Danmark kan lægge ører til LarsDK's fantastiske sange.

 

Teksterne handler om børn, familie, kærester, ægteskab, forældre, søskende, og op&nedture... kort sagt; sange om at vokse og ende som voksen.

 

Sangene er skrevet i en stemning af westcoast, country, gospel og disco, og med meget dybe rødder i den danske poptradition.

 

Sangene er håndspillet af nogle af de allerbedste musikere vi har i landet og Norden, og gør op nutidens skabelonprægede musik, i sin "ikke jagt" på det hurtige hit.

 

LarsDK er en fantastisk pianist og en fabelagtig sanger og det viser han heldigvis på dette album...tættere kommer man ikke LarsDK