lisbeth top.jpg

Lisbeth Sagen

 

Lidt om Lisbeth...

Der er nogle mennesker, man bare ikke kan ignorere. Sådan et menneske er Lisbeth! Magen til power-woman skal man lede længe efter. At høre Lisbeth fortælle om hendes oplevelser med musik, er noget af det mest rørende jeg har oplevet.

Se videoen i bunden af denne side, for at få en en fornemmelse af det kæmpe overskud Lisbeth har i livet. 

Lisbeth fortæller: Jeg begyndte at spille violin som 11-årig, stærkt inspireret af at have hørt en anden pige spille. Den lyd, der kom ud af instrumentet, var ganske enkelt dragende. Som 19-årig begyndte jeg på Nordjysk Musikkonservatorium med afsluttet diplomeksamen fra Hogeschool voor de Kunsten Utrecht i Holland. I dag er kunsten både min passion - og levevej.

Jeg arbejder som violinist og projektleder for non profit-projektet MusikBeRiget, holder foredrag over hele landet, spiller i symfoniske sammenhænge og for etablerede navne på den danske musikscene. Jeg underholder også til private arrangementer i forskellige musiker-konstellationer, afhængig af kundernes ønsker. Kvaliteten er altid i højsædet og jeg er vant til at arbejde tværfagligt i en bred vifte af stilarter og projekttyper. Det gør, at jeg er særdeles åben overfor varierede opgaver. 

Med mig har jeg altid mit arbejdsredskab; en 200 år gammel, fransk Pirot-violin. Den har en rund, blød og helt speciel tone. De udtryk man kan lave med det instrument, rammer frekvenser i os. Taler til følelserne og kan både kanalisere det store og det små. Det helt tætte og nære.

Violiner skal spilles på – ellers mister de deres sjæl. Så gå på opdagelse her på min hjemmeside og tøv ikke med at kontakte mig, hvis du kan bruge mine kompetencer.

Hvad enten det er en sang imens I går op ad kirkegulvet, en lækker triokoncert i stuen, eller et foredrag, er Lisbeth Sagen et virkelig fantastisk valg!