Mads Kjølby

 

Lidt om Mads...

Jeg har kendt Mads Kjølby i noget der minder om en menneskealder. Han er den dygtigste jazzguitarist jeg nogensinde har mødt. På trods af at være den bedste, tog han sig stadig tid til at lære mig at spille min første sang på guitar. Når Mads spiller, så lytter alle.  

 

Mads Kjølby spiller fængende og melodiøs jazz. Gennem de sidste 10 år har Mads med sin band udgivet 3 albums, turneeret i Skandinavien og Rusland og er blevet flittigt spillet på landets jazzradiostationer. Medlemmerne er alle prisbelønnede musikere med deres daglige færden omkring DR’s bigband og symfoniorkester og på spillesteder i hele landet.  

Mads Kjølby og hans band er perfekt både som 1.klasses lounge-jazz, som dansevenlig swing eller med forskellige solister til en intim og nærværende koncertoplevelse.  

Mads Kjølby har de seneste 15 år arbejdet med nogle af de bedste solister på den danske jazz- og musical-scene, derfor er det også muligt at kombinerer bandet med jazzartister som feks. Sinne Eeg, Mads Mathias, Bobo Moreno eller Sidsel Storm; Eller det kan være musicalstjerner som Casper Philipson, Trine Pallesen, Julie Steincke eller lignende. 

  

“Det er altid en stor fornøjelse at samarbejde med Louise. Hun har et godt øje og øre for, hvad kunderne ønsker. Jeg er derfor altid sikker på, at der er et godt match mellem det, som vi leverer og det der forventes. Kommunikationen med Louise er let og behagelig og samtidig præcis og tjekket. Hun er dygtig til sit arbejde og har tillid til, at jeg er god til mit. Det tilsammen sikrer nogle trygge og ubesværede arrangementer.” - Mads Kjølby