Sunny Cagara

 

Lidt om Sunny...

  Måske du har set Sunny Cagara i Danmark har talent 2019?  

Sunny er en af landets absolut bedste tryllekunstnere og har stor international erfaring. Sunny har optrådt rundt omkring i verden: London, Barcelona, New York, Las Vegas og Skælskør.  

- Ja selv hans stand-up er fortryllende sjov. Han er en charmerende og selvironisk herre med asiatiske rødder, der leverer et show, der får gæsterne til at grine, blive fascineret og huske arrangementet som noget helt specielt.  

I vil opleve psykologisk manipulation, der får jer til at føle at jeres tanker bliver læst og visuelt trylleri der får jer til at måbe.  

- Det her er magi, stand-up og tankelæsning i aller højeste klasse. 

 

Du kender ham fra:  

Sunny er kendt som tryllekunstner, tricktyv og tankelæser. Han er ofte i medierne når det gælder tricktyveri. Her rådgiver han om hvordan man undgår at blive udsat for tricktyveri. I Aftenshowet, Go´aften Danmark mm. har Sunny rippet værterne på live tv, hvor han både sjæler deres punge, telefoner og pinkoder.  

Sunny er både konsulent for politiet og FN. Han afholder også en del foredrag om tricktyveri, indbrud, hacking og krydrer det med en god portion humor.