Theo X

 

Lidt om Theo...

Entertainer med et hjerte af guld

THEO X laver inderlig, beskidt, poppet og sexet GLAMPOP. Musik til festen hvor du både vil røre og røres ved. Han kommer fra København, hvor han arbejder med nogen af landets bedste producere. Lyden kan bedst beskrives som inderlig, beskidt, poppet og sexet. Alt er udtænkt og lavet af THEO X. Ligefra pladecovers til musikvideoer. Som en blanding imellem en crooner fra 50’erne, og en rebelsk rockstjerne, leverer THEO X altid et show med nerve, energi og dans, hvor publikum kan blive forelskede og aldrig står stille.“Folk skal forlade mine koncerter gladere, end da de kom. Det er min opgave som entertainer.”

Fra Kronprinsens baghave til det store udland

Den nye dreng i klassen! Selvom THEO X kun lige er startet, så er det gået stærkt. Efter hans første Single JUNKIE LOVER, som udkom i 2018, så har han spillet i Cirkusbygningen, til Kronprinsens private 50 års fødselsdag, live i Go’ Morgen DK og på Rådhuspladsen til CPH Pride foran 10.000 mennesker.

Hans trejde Single YOU DON’T WANNA DANCE kom I rotation på P4, samt radiostationer over hele verden.

I 2019 går det forsat kun fremad for THEO X, med koncerter i Byhaven, Uhørt, Egmont, Tivoli, Skanderborg festival, Wien, London og Athen mfl.

"Louise har altid været min booker, siden jeg startede med at lave musik, og derfor er jeg uendelig glad for at hun har lavet sit eget bureau, så jeg stadig kan være med i familien! Louise formår at nå hele vejen rundt. Hun tager sig af mig som artist, så jeg er godt tilpas, og har alle de informationer jeg skal bruge. Udover det så har hun altid sørget for at dem som har booket mig ender med en utrolig positiv oplevelse og alle går glade, og lidt fulde, hjem." - Theo X