Tim Schou

 

Lidt om Tim...

 

Jeg mødte Tim til en koncert i Pumpehusets Byhave i sommer, hvor han fortalte om sit nomade-liv og om at spille hjemme i folks stuer og efterfølgende overnatte på deres sofa. Det er kun en fyr som Tim der kan finde på det, og jeg faldt pladask for hans charme og tillid til at folk vil ham det godt. Dér vidste jeg, at jeg blev nødt til at arbejde sammen med ham en dag. 

 

Tim Schou blev for alvor kendt da han deltog og vandt Melodi Grand prix med gruppen ’A Friend in London’. Siden da har Tim rejst rundt i hele verden med sin guitar og spillet sine vidunderlige sange. Tims skønne vokal og charme gør det helt umuligt ikke at have en fantastisk aften med Tim.  

 

Kontakten til sine fans betyder alt for Tim, og derfor har han taget hul på næste kapitel af sin “NEVERENDING VAGABOND TOUR” - et koncept, hvor han åbner op for at helt almindelige mennesker kan booke ham til en intim ‘stuekoncert’ hjemme i privaten. 

 
 “Jeg vil ud og se, hvem det er, der lytter til min musik, og jeg vil mærke dem helt tæt på. Jeg bliver spillet på dansk og international radio og kan se på mine digitale streamingtal, at der er masser af lyttere, især i Skandinavien, og det er jo dejligt, men hvad betyder det, hvis jeg ikke har kontakt til de mennesker, der sidder bag skærmene og hører min musik?” udtaler Tim.