Zirkus

 

Lidt om Zirkus...

Første gang jeg mødt Victor Dickers Eisner, kapelmester i Zirkus, var en sommerdag på Gæstgivergården på Bornholm, og det var en af de sjoveste aftener i mit liv. Da vi kom hjem, og Victor inviterede mig til at komme og høre hans band Zirkus, vidste jeg det ikke ville blive kedeligt, det er et af de mest interaktive bands jeg nogensinde har oplevet. Det er virkelig en oplevelse alle bør unde sig selv.  

 

Zirkus:  

 

Zirkus er et swing-orkester bestående af 14 fantastiske musikere samt en håndfuld medrivende dansere og artister genopliver kunstnerkollektivet Zirkus musikalske genrer og performance-stilarter fra en svunden tid. Med alt fra storslåede teater-kabaret-koncerter til interimistiske optrædener på regnfulde gadehjørner spreder orkestret sin utæmmede energi. Zirkus er rodfæstet i 1920érnes berliner cabaret og inspireret af en verden på randen af kaos.  

 

Zirkus specialiserer sig i en blanding af kabaret, verfremdung og koncert. Målet er at få publikum til at betragte forhold som de er tilbøjelige til at se som naturlige og hverdagsagtige, i et nyt og usædvanligt lys.  

 

Zirkus fortæller de små historier om verdens fortabte skæbner med et glimt i øjet. Publikum får en oplevelse af at være til et show der foregår for 100 år siden. Og det er ALT andet end kedeligt!  

 

Zirkus kommer altid 20 mand høj, om det så er i din private stue eller på en scene og er en super interaktiv oplevelse, hvor du ikke kan andet end at blive revet med. 

 

COME AND SEE THE ZIRKUS!  

 

"Jeg har mødt Louise i musik verdenen hun står altid som top professionel at arbejde sammen men, hun er især dygtig til at finde på sjove og udforudsigelige spændende projekter og her udvikler det sig altid i den sjove retning derfor sætter vi stor pris på at arbejde sammen med Louise" - Victor kapelmester og booker / Zirkus